Od nastanka naprej je Hargassner (www.hargassner.at) med pionirji razvoja okolju prijaznih sistemov ogrevanja. Ta pionirski duh ostaja in naš namen ostati na vrhu ostaja do danes uresničen.

Naša vizija je sožitje z naravo in kupci. Ponosni smo na 25 let izkušenj in na tisoče zadovoljnih strank. Zadovoljstvo kupcev v povezavi s prijaznostjo do okolja, sta glavna cilja naše filozofije in sta glavni atribut, ki določa uspešno pot v prihodnosti družbe.

Najnižje vrednosti emisije z največjo učinkovitostjo, maksimalno udobje in dolga življenjska doba so združeni v blagovnih znamkah Hargassnerja. Kljub temu nenehno raziskujemo in izboljšujemo naše izdelke. Poudarek na raziskavah in kvalitetno upravljanje je naše sodobno razumevanje tradicije.

Hargassnerjeva dejstva
Kotli na sekance, pelete in polena od 3-800 kW
Več kot 45.000 vgrajnih kotlov
Vsaj 6.000 – 8.000 vgrajenih kotlov na leto
Več kot 160 zaposlenih s kvalifikacijo
Zavidljivih 25 let izkušenj

Proizvodnja Hargassnerja se razteza na več kot 22.000 m2. Zraven same proizvodnje je tudi obsežni razvojno-testni oddelek in center za usposabljanje serviserjev in inštalaterjev po celem svetu. Hargassnerjevi izdelki so prejeli številne nagrade in certifikate. Energy Genie 2007 nagrado na “Energy Saving Fair” v Welsu, Avstrija. Prvo nagrado na mednarodnem tekmovanju inovacij za “Wood Enrgy” (energija lesa) v Franciji 200, 2007, 2008, 2009, 2010. Najnovejša proizvodna tehnologija in usposobljeni zaposleni so odgovorni za visoko zmogljivost izdelkov narejenih v Avstriji.