Čestitka ob 8. marcu

Drage dame, ob vašem prazniku vam iskreno čestitamo! Brez žensk in njihove podpore vaš dom ne bi stal, Hargassner Slovenija pa poskrbi, da bo v vašem domu vedno toplo!  

Valentinovo v Hargassnerju

Zakaj letos za Valentinovo svoji dragi ne bi podarili najbolj topel dom z ogrevalnimi sistemi na biomaso Hargassner??

Podaljšana akcija vse do 22.5.2015!

koljska premija Hargassner do 400€!
PREKLOPITE NA OGREVANJE Z BIOMASO IN IZKORISTITE OKOLJSKO PREMIJO – 2015!

Kotel na pelete Nano PK požel novo nagrado!

Naš mini med kotli na pelete Nano PK je v Franciji, na mednarodnem sejmu na temo lesne energije “Bois Energie”, prejel novo prestižno zlato nagrado v svojem razredu.

Nov kotel na sekance v družini Hargassner!

Predstavljamo vam novost iz naše ponudbe kotlov na sekance. Nov kotel WTH 150-200kW je primeren za ogrevanje večjih do velikih objektov, poleg Hargassnerjeve kvalitete in inovativnosti pa prinaša še dve novosti; in sicer nov zaslon za regulacijo na dotik in dvokomorni Z – prekat z globino 210 mm. Optimiziran izkoristek energije v povezavi z aplikacijo in spletnim uravnavanjem je prava eneačba za vašo naložbo v prihodnost! Prepričajte se sami! Za več informacij smo vam na voljo.

Okoljska premija Hargassner do 400€!

PREKLOPITE NA OGREVANJE Z BIOMASO IN IZKORISTITE OKOLJSKO PREMIJO – 2015! Hargassner vam pri nakupu novega  kotla na pelete, polena ali sekance podarja popust v višini 300€, ter še dodatnih 100€ ob nakupu zalogovnika! Izkoristite našo okoljsko premijo vse od 15.3. do 20.4.2015, preklopite na biomaso še danes! Pogoji okoljske premije: Akcija za pridobitev okoljske premije velja za čas naročila med 15.3. in 30.4.2015. Dobava kotla mora biti izvedena najkasneje do 12.6.2015. Okoljska premija je veljavna le za nakup enega kotla na pelete, polena ali sekance. Pri dodatnem bonusu ob nakupu zalogovnika, velja bonus le za nakup zalogovnika ob nakupu kotla. Pri nakupu večih zalogovnikov, se bonus obračuna le na nakup enega.Popust vam obračuna vaš zastopnik pri izdaji računa. V vse premije je že vključen DDV. Opozorilo: Ponudba velja do izteka akcije oz. do preklica. Izplačilo bonusa ali okoljske premije v gotovini ni mogoča. Popusti se med sabo izključujejo. Pravne poti so izključene. Za več informacij smo vam na voljo na mailu: info@biomasa-hargassner.si ali na telefonski številki: +386 (0)31 317 985! Tukaj smo za vas!  

Predstavljamo vam najnovejši kotel na pelete Hargassner NANO PK

Predstavljamo vam najnovejši produkt Hargassnerjevih ogrevalnih sistemov na pelete. Kotel NANO PK je “malček” v primerjavi z ostalimi, a ostaja v rangu zmogljivosti enakovreden ostalim kotlom v razponu moči 6/9/12 KW. Njegove prednosti so: – Moderen in kompakten dizajn – Primeren za majhne prostore – Napredna tehnologija – Enostavna inštalacija, zdrževalna loputa s sprednje strani in na vrhu – Nizkotemperaturni kotel do 38°C (območje delovanja 38°C do 80°C) – Integrirani hidravlični moduli – Šamotna komora primerna za visokotemperaturne obremenitve – Lambda sonda, ki zaznava kvaliteto peletov – Barvni zaslon na dotik  

Zakaj se odločiti za biomaso?

Verjetno vprašanje na katerega odgovor najbolje poznajo uporabniki kurilnega olja. Ko vsakodnevno govorimo o naraščujočih cenah fosilnih goriv, je ravno to dovolj dober razlog, zakaj raje ogrevati na biomaso. Seveda pa vsevečje povpraševanje po obnovljivih virih ni izključno zaradi cene fosilnih goriv, ampak tudi zaradi večje okoljske osveščenosti uporabnikov. Sodobno ogrevanje na lesno biomaso je okolju prijazna in varčna alternativa z ogrevalnimi sistemi na fosilna goriva. Pri zgorevanje lesa se sprosti toliko CO2, kot so ga drevesa absorbirala v teku svojega življenja. Ogrevanje z lesno biomaso je zato CO2 nevtralno in pomembna alternativa fosilnim gorivom, kot sta nafta in plin, pri katerih se pri izgorevanju, v nasprotju z lesno biomaso, sprošča velik delež škodljivih emisij. Najpogosteje uporabljena vrsta biomase je lesna biomasa oz. les. Pri zgorevanju lesa se sprošča energija, ki so jo drevesa prejela in uskladiščila iz sončnih žarkov. Z lesno biomaso v prvi vrsti pridobivamo toploto, ki jo lahko uporabimo za ogrevanje ali pa za proizvodnjo električne energije. Ko se odločamo za obliko energetske izrabe biomase, se moramo zavedati, da je proces izgorevanja lesa veliko bolj zapleten od procesov izgorevanja kurilnega plina ali kurilnega olja. Tukaj je Hargassner eno izmer vodilnih podjetij na svetu, ki v svojem razvojnem centru izdeluje najboljše kotle za ogrevanje z biomaso. Ker ima sistem pridobivanja toplote z izrabo lesne biomase veliko prednosti, moramo o izbiri ogrevalnega sistema dobro razmisliti. Trenutno najpogosteje uporabljene tehnologije za izrabo lesne biomase za domačo uporabo so peč na polena, peč za kurjenje s sekanci in peč na pelete. Hargassner vam tukaj ponuja cenovno ugodno, kakovostno in okolju prijazno rešitev. Oglejte si jih v naši ponudbi.

Imamo novo, moderno in prijetno spletišče!

Tako kot zagovarjamo dejstvo, da je moderen, učinkovit, varčen in vizualno privlačen kurilni sistem zelo pomemben del vsakega objekta, zagovarjamo tudi dejstvo, da je moderna in privlačna spletna stran pokazatelj odnosa podjetnika do svojih strank in svojega dela. V teh dneh je tudi naša spletna stran doživela preobrazbo. Skupaj s strokovno ekipo podjetja Aventa Plus d.o.o. smo izdelali privlačno, moderno, predvsem pa za našte stranke prijetno spletno stran. Predvsem želimo dokazati, da niso le naši ogrevalni sistemi in naše delo na najvišjem nivoju ampak da dajemo velik pomen tudi promociji našega podjetja.